Pardubice poměřily síly s reprezentací Vietnamu
Na stadionu Pod Vinicí se uskutečnilo pozoruhodné přátelské utkání žen mezi týmy FK Pardubice a národním týmem Vietnamu.

Více než tisíc diváků, většinou z řad východočeské vietnamské komunity, vytvořilo vynikající atmosféru a dodalo zápasu nezapomenutelnou kulisu. Navzdory bojovnosti domácího týmu se zápas vyvíjel jednoznačně v prospěch hostujícího týmu Vietnamu, který zvítězil 6:0.

V neděli si ze stadionu odnesli nezapomenutelný zážitek nejen všichni diváci, ale také hráčky a realizační týmy. Utkání skončilo přesvědčivou výhrou vietnamských reprezentantek, které demonstrovaly své kvality a předvedly atraktivní kombinační hru. Pardubické fotbalistky se snažily, ale v kombinované sestavě širšího kádru nemohly konkurovat sehranému národnímu týmu Vietnamu.

„Ze zápasu si naše holky odnesly velmi mnoho. Zažily si fantastickou atmosféru na stadionu, změřily své síly s agilními a velmi rychlými soupeřkami. Bohužel na některé holky ta atmosféra zřejmě dolehla až příliš, a tak dělaly triviální chyby, které soupeřky trestaly góly v naší síti. Bereme to však pozitivně, holky se z chyb poučí a příště se jich vyvarují. Děkujeme za možnost sehrát takto atraktivní zápas se skvělým soupeřem a přejeme reprezentaci Vietnamu mnoho zdaru do dalších mezinárodních klání,“ hodnotil netradiční duel trenér Pardubic Kamil Kozák na klubovém webu.

zdroj: fkpardubice.cz

Partneři ženského fotbalu