FORTUNA=LIGA má na programu 5. kolo
K tahákům víkendu jistě patří nedělní utkání Slovácka se Spartou, v sobotu Lokomotiva Brno hostí plzeňskou Viktorii a Slovan Liberec se poměří s Pardubicemi. Slavia již v předehrávce porazila FC Praha.

Po odložení všech utkání čtvrtého kola nás o víkendu čekají už jen zbývající tři utkání pátého kola, jelikož si v předehrávce Slavia poradila s FC Praha. Program začne v sobotu hodinu před polednem v Brně, kam přijede Plzeň. Domácí Lokomotivě patří poslední příčka v tabulce, když čeká na první bod i gól v letošním ročníku, Západočešky mají na svém kontě dva body za remízy s FC Praha a Pardubicemi.

Druhé sobotní utkání bude patřit týmům Liberce s Pardubicemi, které začne v Hrádku nad Nisou nakonec již v 11:30 hodin. Severočešky si v prvním kole poradily na domácí půdě s nováčkem FC Praha, následně však prohrály na Slovácku a vysoko se Spartou. Východočešky se budou snažit rozšířit svoji jednobodovou sbírku. Duel Slovanu s Pardubicemi můžete sledovat v přímém přenosu na TVCOM.cz.

V neděli od 15 hodin pak dohrají kolo v Kunovicích Slovácko se Spartou. Střetnutí dvou celků s plným počtem bodů budete moci sledovat i na platformě ČT sport Plus. Moravanky postupně porazily Brno, Liberec a FC Praha, sparťanky si také poradily jak s Brnem, tak s Libercem, tři body získaly i v Pardubicích.

FORTUNA=LIGA - program 5. kola


FC Praha – SK Slavia Praha 0:4 (0:2)
Branky:
9. Svitková, 14. Šurnovská, 56, Polcarová, 87. Nekesa

Lokomotiva Brno H.H. - FC Viktoria Plzeň
Datum: Sobota 21. 9. 2024 11:00
Rozhodčí: Soukupová Věra - Dytková Šárka, Šabacká Lucie
Delegát: Svoboda Jan
Hřiště: Horní Heršpice

FC Slovan Liberec - FK Pardubice
Datum: Sobota 21. 9. 2024 11:30
Rozhodčí: Strejcová Tereza - Hessová Tereza, Rajtarová Ema
Delegát: Navrátilová Pavla
Hřiště: Hrádek nad Nisou
Stream: TVCOM.cz

1.FC Slovácko - AC Sparta Praha
Datum: Neděle 22. 9. 2024 15:00
Rozhodčí: Hausnerová Monika - Dytková Šárka, Koryčanská Ilona
Delegát: Prokop Jan
Hřiště: Kunovice
Přímý přenos: ČT sport Plus

Partneři ženského fotbalu